Policija objavila detalje prometnih nesreća u Virovitici: U 15 minuta udario četiri automobila

Policija je objavila detalje prometnih nesreća koje je jučer u poslijepodnevnim satima prouzročio vozač. Naime, kako stoji u priopćenju, riječ je o 71-godišnjem muškarcu koji je u 15 minuta udario u četiri vozila na tri lokacije na području Virovitice i Milanovca.

Prvu nesreću prouzročio je u Bečkoj ulici gdje je prednjom lijevom stranom automobila prešao na suprotnu kolničku traku kada je u tom trenutku naišlo vozilo virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji vozač, te je tom prilikom u izbjegavanju sudara došlo do oštećenja i kontakta oba vozila, kažu iz PU virovitičko-podravske.

Nakon prometne nesreće 71-godišnji vozač se nije zaustavio, već je nastavio daljnju vožnju kolnikom Ulice Ote Horvata, gdje je prednjom lijevom stranom vozila ponovno prešao na suprotni kolnički trak i udario u vozilo virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljala 23-godišnja vozačica.

Nakon prometne nesreće 71-godišnji vozač je ponovno napustio mjesto prometne nesreće  te se udaljio u smjeru naselja Milanovac, gdje je u Ulici 30. svibnja još jednom prešao na suprotni kolnički trak i udario u nailazeće vozilo virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač.

Nakon prometne nesreće 71-godišnji vozač se sa svojim vozilom nastavio nekontrolirano kretati u istom smjeru te je četvrti put prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu vozila virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljala 35-godišnja vozačica. Nakon tog, četvrtog sudara, napokon je zaustavio vozilo.

– Nakon dolaska policijske ophodnje 71-godišnji vozač je alkotestiran i pritom nije bilo reakcije na alkohol, a nakon toga mu je u OB Virovitica izvađena krv radi analize na konzumaciju lijekova i opojnih droga – kažu iz policije.

Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20.000 kuna.

U prometnoj nesreći 29-godišnja putnica zadobila je tjelesne ozljede, isto kao i 71-godišnji vozač koji je zadržan na liječenju.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content