S.O.S. VIROVITICA Dugotrajno ste nezaposlena osoba? Sudjelujte na radionici o komunikacijskim vještinama

Jeste li se kada zapitali što sve spada pod komunikacijske vještine? Iako se nazivaju vještinama, mogu li se one onda naučiti, poboljšati?

Koliko nam je u današnjem svijetu, koji je užurban i nema mjesta za polovične i pogrešno shvaćene poruke, važno pravilno komunicirati?

Iako su neki ljudi po prirodi bolji komunikatori, svi imamo predispoziciju biti odlični u komunikaciji, samo je pitanje vježbe, a radionica prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijske vještine idealna je prilika za to.

Takva radionica namijenjena je dugotrajno nezaposlenim osobama kako bi ih se radom na razvoju mekih vještina, posebice komunikacijskih vještina, potaklo da aktivnije sudjeluju na tržištu rada i da tako postanu konkurentniji na tom tržištu. Dugotrajno nezaposlene osobe su mladi do 29 koji su nezaposleni iznad 6 mjeseci te osobe starije od 30 koje su nezaposlene iznad 12 mjeseci.

Ako želite poboljšati svoje komunikacijske vještine, možete se prijaviti putem prijavnice koju možete preuzeti OVDJE te je popunjenu vratiti na e-mail: [email protected]

Prijavljene osobe dobit će obavijest o vremenu i načinu održavanja radionice putem maila.

Projekt “Nova znanja – nove prilike” provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom “S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja” iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske u stopostotnom iznosu.

(sosvt.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content