1. HNL Babecu 87 minuta: Gorica u Kranjčevićevoj srušila Lokomotivu i došla Osijeku na samo dva boda

Gorica je s 3:0 slavila kod Lokomotive u Kranjčevićevoj u utakmici 22. kola HNL-a. Golove za goste zabili su Steenvoorden u 10. minuti, Dieye u 74. i Mitrović u 83. minuti.

S ova tri boda Gorica se učvrstila na trećem mjestu, dok je Lokomotiva u jako opasnoj zoni i do kraja prvenstva borit će se s Istrom za ostanak – piše index.hr

Gorica je povela u 10. minuti nakon kornera koji je izveo Lovrić, a obrana domaćih je na tri-četiri metra ostavila potpuno samog Nizozemca Matta Steenvoordena koji lako matira vratara Santinija.

U 74. minuti Gorica je iz protunapada došla i do drugog gola, a Senegalac Matar Dieye je pogodio preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora. Konačnih 3:0 djelo je Josipa Mitrovića sedam minuta prije kraja, kada je prvo udarac Lovrića obranio Santini, a odbijenu loptu je Mitrović proslijedio u mrežu.

Gorica je treća s 43 boda, pet manje od vodećeg Dinama i dva od Osijeka, dok je Lokomotiva ostala predzadnja s 18 bodova. Dvoboj se igrao na stadionu u Kranjčevićevoj, a sudio je Bel.

Virovitičanin Hrvoje Babec ponovno je odradio odličnu utakmicu za momčad Siniše Oreščanina. Nakon 87 minuta igre zamijenio ga je Jurica Pršir.

(www.icv.hr, index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content