1. HNL Nastavak dobrih igara: Nakon što je zabio za pobjedu protiv Šibenika, Hrvoje Babec odigrao 90 minuta u remiju s Rijekom

S odličnim igrama u dresu Gorice nastavio je Virovitičanin Hrvoje Babec. Nakon što je proteklog vikenda svojim zgoditkom donio minimalnu pobjedu momčadi stratega Siniše Oreščanina protiv Šibenika u 21. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, jučer (srijeda) je odradio svih 90 minuta u domaćem remiju protiv Rijeke (0:0). Bila je to zaostala utakmica 9. kola, susret s tek nekoliko prilika za postizanje pogotka, no vratari su zaustavili sve ozbiljnije pokušaje.

-Protiv Šibenika smo odigrali tešku utakmicu jer nismo imali uvjete za razvijanje normalne igre. Presudio je prekid u kojem sam se ja najbolje snašao, ali to je manje bitno, najbitniji su nam bodovi koje smo upisali u tom susretu – rekao je Babec za TV Gorica.

Gorica se s tri osvojena boda protiv Šibenika i bodom iz susreta s Rijekom približila drugoplasiranom Osijeku na pet, odnosno vodećem Dinamu na osam bodova zaostatka. Momčad Hrvoja Babeca u subotu, 20. veljače gostuje u Kranjčevićevoj, gdje će ju dočekati Lokomotiva, pretposljednja ligaška momčad.

-Kao i svaku utakmicu dosad, dat ćemo sve od sebe. Počeli smo sve više usvajati trenerove zahtjeve, krenuli smo u boljem pravcu i u ostatku prvenstva moći ćete vidjeti borbenu Goricu koja uvijek ide na pobjedu i tri boda – dodao je Babec.

(www.icv.hr, ts)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content