1. HRL SJEVER Nakon izjednačenog prvog dijela rukometaši Viro Virovitice uvjerljivo poraženi u Osijeku

U 12. kolu 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice gostovali su u Osijeku, gdje su s istoimenim domaćinom igrali u sportskoj dvorani Zrinjevac. Domaća momčad je došla do uvjerljive pobjede 37:26.

Nakon početnih osam minuta domaća momčad se odvaja na četiri–pet zgoditaka prednosti. Gosti iz Virovitice se ne predaju i serijom 5:0 dolaze do prednosti 15:14. Na odmor se odlazi u egalu 16:16.

Prvih osamnaest minuta drugog dijela domaća momčad je imala prednost od jednog do četiri zgoditka. U 51. minuti Osječani odlaze na +6 (29:23). Trener Viro Virovitice Damir Vašarević u igru uvodi mlađe igrače, što koriste rukometaši Osijeka i dolaze do uvjerljive pobjede 37:26.

Kod Virovitičana najefikasniji su bili Matko Crljenić i Dominik Sabo sa po osam te Vladimir Flanjak sa šest zgoditaka. U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice domaćini su momčadi Maksimir Pastele.

Viro Virovitica: Karlo Starčević, Dino Meter, Vladimir Flanjak 6, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović, Matej Oršulić, Ivan Vrbančić 1, Dominik Sabo 8, Matko Crljenić 8, Antonio Starčević, Toni Smutni 2, Marko Cingel i Dubravko Benko 1. Trener. Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content