1. HRL SJEVER: Virovitički rukometaši nakon dobrog otpora poraženi od KTC-a

U susretu 14. kola 1. Hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice poraženi su na svom terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić od favoriziranog križevačkog KTC-a 28:22. Međutim krajnji rezultat nije bio pravo ogledalo viđenog na terenu. Domaći igrači su bolje otvorili utakmicu i bili u prednosti 12. minuta. Gosti vode od 14. minute, ali se domaća momčad nije predavala. U nekoliko navrata Virovitičani su uspjeli poravnati rezultat. Na odmor se otišlo s prednošću KTC-a 14:12. U prvih petnaest minuta drugog dijela vodila se borba za svaku loptu, za svaku obranu, za svaki gol. U 43. minuti kod rezultata 18:18 domaći igrači nisu iskoristili priliku za preokret. U idućih pet minuta momčad KTC-a koristi nekoliko domaćih pogrešaka i stvara prednost 22:18, koja im je bila dovoljna za konačnu pobjedu. Do kraja utakmice rukometaši Viro Virovitice su krenuli na „sve ili ništa“ što su iskusni gosti iskoristili da dođu do uvjerljive pobjede 28:22. Ključan igrač za gostujuću pobjedu bio je vratar koji je u više navrata svojim obranama “izluđivao” domaće igrače u napadu.

IMG 2908 Custom

-Zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Pružili smo odličan otpor ekipi iz samog vrha. Prema prikazanoj igri, konačni rezultat nije realan. Nekoliko naših i sudačkih pogreški doveli su goste do uvjerljive pobjede. Mi nastavljamo svoju borbu za očuvanje ligaškog statusa – rekao je nakon utakmice trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

– U susret smo ušli nemotivirano i samo nas je vratar svojim obranama spasio od poraza – razočaran igrom svojih rukometaša bio je trener KTC-a i nekadašnji igrač i trener Viro Virovitice Dalibor Sokač.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Vladimir Flanjak 4, Tim Čevelak 1, Hrvoje Vašarević 1, Marko Šulentić, Dominik Arsić, Mateo Brašnić Ferreira 1 (1), Mateo Mijatović, Ivan Vrbančić, Deni Vilček, Dominik Sabo 3, Marko Đeri 1, Matko Crljenić 2, Antonio Starčević i Dubravko Benko 8 (1). Trener: Damir Vašarević.  (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content