2. ŽNL ZAPAD Ponovno se zakotrljala nogometna lopta na terenu iza Kurije Janković u Kapela Dvoru

Proteklog vikenda svoje pulene okupio je Andrejas Černeli, trener županijskog drugoligaša Dinama iz Kapele Dvora. Na terenu, u sklopu Kurije Janković, koji je obnovljen krajem proteklog ljeta okupili su se u nedjeljno popodne. Na prvi sastanak i trening se okupila većina igrača, koji su nastupali za klub u jesenskom dijelu natjecanja. Trener Černeli bio je zadovoljan odazivom igrača i njihovim angažmanom u radu.

U jesenskom dijelu momčad je zauzela sedmo mjesto na tablici s pet pobjeda i šest poraza uz 15 osvojenih bodova. Trener i uprava kluba su uvjereni da se u proljetnom dijelu može napraviti iskorak prema vrhu tablice. Dinamovci iz Kapele Dvora od trećeg mjesta su udaljeni samo pet bodova, što nije nedostižno.

Treninzi se odrađuju sukladno epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite. Ako epidemiološke mjere to budu omogućile, prvu pripremnu utakmicu trebali bi odigrati 21. veljače s Mladosti iz Daruvarskog Brestovca, sedmoplasiranom momčadi 2. županijske lige Bjelovarsko–bilogorske županije.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content