Čitajmo da ne ostanemo bez riječi: Virovitička knjižnica pripremila zanimljiv program u povodu Svjetskog dana čitanja naglas i mjeseca ljubavi

U povodu Svjetskog dana čitanja naglas i mjeseca ljubavi Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica pripremila je zanimljiv program. Svaki tjedan u veljači jednu ljubavnu priču za djecu i mlade čitat će korisnici Dječjeg odjela knjižnice, učenici osnovnih škola s područja grada, a bit će objavljene na njihovoj Facebook stranici. Ovaj tjedan naglas čita Klara Horvat, a prošlog je tjedna čitala Elena Lovrenc. Dio je to aktivnosti kojom se potiče čitanje u ovoj 2021. koja je proglašena Godinom čitanja.

 

Osim toga, Knjižnica ima još jednu novost za svoje korisnike. Posudite slikovnicu u vrećici za svoje predškolce koja sadrži kreativne zadatke tematski povezane s pričom i osvajajte bodove koji donose zanimljive i poticajne nagrade.

Svaka vraćena vrećica sa slikovnicom i riješenim zadatkom donosi bod u bodovnu knjižnicu. Bodovi se mogu sakupljati sudjelovanjem i u ostalim programima i sadržajima Dječjeg odjela i Igraonice.

knjiznica

(www.icv.hr, knjiznicavirovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content