Doktor Zvonko Kajić novi je čačinački liječnik: Nadam se odličnoj suradnji s novim pacijentima

Dobra i iznimno važna vijest za mještane općine Čačinci stigla je početkom ovog mjeseca. Naime, Čačinci su dobili novog liječnika opće prakse, dr. Zvonka Kajića iz Đurđenovca koji je zamijenio nedavno preminulog i dugogodišnjeg čačinačkog doktora Stevu Vejića. Tako je Općina ispunila svoje obećanje dano mještanima da će ubrzo pronaći stalno rješenje za liječnika u Domu zdravlja.

-U suradnji s Domom zdravlja Virovitičko-podravske županije uspjeli smo iznaći rješenje za našeg novog liječnika, doktora Zvonka Kajića. Doktora Kajića smo moj zamjenik Alen Jurenac i ja primili u općinsku vijećnicu kako bi mu uputili toplu dobrodošlicu u našu općinu. Ono što nam je rekao odmah na početku razgovora je njegova želja da se svi pacijenti općine jave u ambulantu kako bi se upoznali s liječnikom. Još jednom moram naglasiti da veliku zahvalu za ovaj čin upućujemo Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije i posebno ravnatelju, doktoru Ivicu Fotezu jer dolaskom stalnog liječnika zdravstvena skrb naših sumještana je sigurna i kvalitetna. Na kraju sam presretan jer smo se mi kao Općina trudili pronaći jedno trajnije rješenje kako ne bi svakodnevno imali drugog liječnika, što svakako ne bi bilo dobro za naše mještane – rekao je načelnik Mališ.

Dr. Zvonko Kajić (61) dolazi iz Đurđenovca, a rodom je iz Bosne i Hercegovine.

-Da, rodom sam iz Bosne i Hercegovine i do 1997. godine svoj radni vijek proveo sam u gradu Vitezu. 1997. dolazim u Slavoniju, točnije u Đurđenovac gdje u sklopu Doma zdravlja Našice, radim u svojoj ordinaciji. Sada se već gotovo i osjećam kao Slavonac i nisam otišao u svojoj novoj epizodi daleko – kaže dr. Kajić koji će s obzirom na blizinu kuće od posla, svaki dan putovati u svoju novu ambulantu u Čačincima.

Kako je došlo do ove suradnje i kako se odlučio doći u Čačince…

-Mjesto zapravo i ne poznam, ali nekako sam nakon razgovora s ravnateljem Doma zdravlja doktorom Fotezom odlučio da i meni treba jedna promjena u poslovnom životu i tako sam eto došao u Čačince. Nakon prvog razgovora s načelnikom ostao mi je dobar dojam i siguran sam da ću se jako dobro snaći – nastavlja dr. Kajić.

Rekao je i važnu stvar vezanu za svoj sljedeći posao.

– Jako mi je važno bilo kada sam došao i odradio prve dane i kada sam vidio da medicinska sestra s kojom ću raditi, Lidija Behin, iznimno dobro i kvalitetno radi svoj posao i to me veseli. Što se tiče daljnjeg rada veselim se susretu s novim pacijentima, to je za mene izazov i što god bude, prilagodit ću se. Ovim putem pozivam pacijente Doma zdravlja Čačinci da dođu u moju ordinaciju kako bi se upoznali, a moram reći kako sam siguran da ćemo odlično surađivati na obostrano zadovoljstvo. Liječnički posao je specifičan, ali svaki pacijent je pacijent, svima se mora pomoći na isti način – zaključio je.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content