Donosimo novi cjenik usluga te nova pravila posudbe i korištenja knjižnične građe u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica

Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica nedavno je usvojila ovogodišnji cjenik pravila posudbe i korištenja knjižnične građe usluga uz suglasnost Upravnog vijeća.

Kako kažu iz knjižnice, uz već postojeće besplatno članstvo za umirovljenike s manjim prihodima, subvencije članarina od 50 posto za velik broj socijalnih skupina te besplatnu Igraonicu, Internet i korištenje računala za članove Knjižnice, uvode se i druge promjene.

– Uveli smo bitno manje naknade za usluge fotokopiranja, skeniranja, ispisa te prepolovili cijenu zakasnine. Osim toga, povećali smo mogući broj posuđenih knjiga s tri na četiri, a vrijeme zadržavanja s dvadeset na trideset dana uz mogućnost produženja – doznajemo.

Pravo korištenja knjižničnih zbirki i usluga na osnovu članarine traje dvanaest mjeseci počevši od dana upisa, obnove u članstvo knjižnice. Pročitajte i ostale naknade te pravila posudbe knjižnične građe, korištenja zbirki i usluga knjižnice za nečlanove. Cjenik i pravila su vidljivi OVDJE.

(www.icv.hr, ak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content