EHF EUROPA LIGA Našički NEXE dočekuje moskovski CSKA, Tamše: Sve ćemo napraviti za pobjedu

Četvrtu u nizu utakmicu u EHF Europa ligi na svom terenu našički NEXE igra s ruskim CSKA. U tri dosadašnje su upisali tri pobjede s kojima su osigurali plasman među 16 najboljih momčadi u Europa ligi. Sada mogu igrati rasterećeno i pokušati uzvratiti gostima za poraz u prvom dijelu natjecanja.

Našičani su u Moskvi pretrpjeli dosad najuvjerljiviji poraz u ovoj sezoni. Gromovi s Krndije će igrati na pobjedu, dok će ruska momčad svakako pokušati doći do pobjede jer na taj način može doći do lakšeg protivnika u drugom dijelu natjecanja.

Susret se igra u sportskoj dvorani Osnovne škole Kralja Tomislava u Našicama u utorak, 23. veljače u 18 sati i 45 minuta, bez nazočnosti gledatelja, ali uz prijenos na kanalu Arenasport.

-Dečki su prihvatili neke moje postavke. Imamo tri pobjede u s kojima smo ostvarili ono što smo željeli. Pred nama je CSKA koji s novim trenerom želi igrati moderan rukomet uz puno trke. Mi ćemo sve napraviti kao bi dobili tu utakmicu – za klupsku Internet stranicu izjavio je trener Branko Tamše.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content