Evo kako do kredita s nula posto kamata iz programa “Poduzetništvo mladih, žena i početnika”

I nadalje je otvoren Javni poziv svim poslovnim subjektima privatnog sektora koji ulažu na području Virovitičko-podravske županije za iskaz interesa za sudjelovanjem u programu HBOR-a “Poduzetništvo mladih, žena i početnika” do iskorištenja financijskih sredstava osiguranih u Proračunu Županije. Virovitičko-podravska županija i nadalje subvencionira puni iznos kamate od 2 posto. Tako, s ovom kreditnom linijom, za krajnjeg korisnika, kamata iznosi nula posto.

Stoga je Virovitičko-podravska županija pozvala sva trgovačka društva, obrte, fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zadruge i ustanove koje ulažu na području Županije neovisno o sjedištu, odnosno prebivalištu, kao prihvatljive korisnike kredita u sklopu programa “Poduzetništvo mladih, žena i početnika”. S ciljem poticanja poduzetništva na području Županije, kreditna sredstva za korisnike kredita osigurat će HBOR izravno ili posredstvom poslovnih banaka, a sredstva subvencije kamate korisnicima kredita će osigurati Županija.

Županija će za navedene kredite subvencionirati kamatnu stopu u visini od 2 postotna poena godišnje, fiksno, za cijelo vrijeme trajanja kredita (razdoblje korištenja, počeka i otplate), a koja sredstva su planirana u Proračunu Županije.

Više informacija potražite OVDJE.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content