“Haračili” po skijalištu u Rezovačkim Krčevinama, Kajić: Ogorčen sam i nezadovoljan, ovo nije način

Nakon Virovitičkih ribnjaka, materijalna šteta ovih je dana prouzročena i na popularnom skijalištu u prigradskom naselju Rezovačke Krčevine. Uništeni su sadržaji unutar ovog prirodnog objekta, a najviše je stradala ograda koja dijeli skijalište od sanjkališta i sigurnosna signalizacija koja korisnicima služi za lakše korištenje prilikom dolaska na skijalište.

-Ne znam zašto se uporno događaju ovakve stvari. Ovo je sramotno i ne znam kome je to u cilju. Riječ je očito o pojedincima koji neke svoje frustracije riješavaju na krivim mjestima – rekao je prilikom današnjeg (petak) obilaska skijališta Jurica Kajić, predsjednik MO Rezovačke Krčevine.

Naime, skijalište nedaleko Virovitice ove je godine sredstvima Grada, a uz pomoć djelatnika Poslovnog parka dodatno uređeno pa je tako postavljena nova LED rasvjeta, kao i novi štrik za vučnicu, stari drveni stupovi zamijenjeni su novim željeznim, postavljene su skijališne oznake, kao i već spomenuta sigurnosna ograda između skijališta i sanjkališta, ali nekome očito trud i rad za dobrobit svih mještana nije previše bitan. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content