LAVICE U ZAVRŠNICI IPAK OSTALE BEZ BODOVA Majkovčan i Devald briljirale među vratnicama, Šestak završila susret stopostotnim učinkom

Što je ovaj susret značio Lavicama bilo je vidljivo istekom 60. minute. Bili smo uvjereni da će se danas slaviti prva ligaška pobjeda na koju smo čekali od početka sezone. Na žalost, nije bilo tako. Rukometašice 1234 Virovitice odlično su ušle u utakmicu i povele 2:0 na samom otvaranju. Sve je u uvodnim minutama, a i tijekom gotovo cijele utakmice bilo kako treba. Agresivna i čvrsta obrana, fantastične Majkovčan i Devald iza njihovih leđa, vrlo dobar napad koji je stvorio puno izrađenih prilika, ali i uputio velik broj udaraca. Na kraju niti to nije bilo dovoljno. Imale su domaće rukometašice u jednom trenutku i 4 pogotka razlike, no krizu u posljednjih 10 minuta koriste Sinjanke i na odmor se odlazi rezultatom 17:17.

lavice veljaca 2021 17

I u drugom djelu glavnu riječ vodile su naše predstavnice budući da je prednost gotovo cijelo vrijeme bila na domaćoj strani. Kada šut nije služio glavne uzdanice, Deskar i Milovanović koje su “zastale” na 50% efikasnosti, u pomoć su uskočile Šestak, Kirin i Oršulić, koje su uz već spomenute vratarke bile na visini zadatka. Osam minuta prije kraja izgledalo je kao da je susret odlučen, Lavice su imale +3, a zatim glavni suci utakmice na klupu šalju dvije domaće rukometašice u razmaku od 20 sekundi što su gošće iz Sinja iskoristile i serijom 7:1 preokrenule susret u svoju korist.

lavice veljaca 2021 18

Dok su se igračicama 1234 Virovitice u očima skupljale suze, Sinjanke su sa smješkom na licu i u ugodnom razgovoru sa glavnim sucima privele susret kraju rezultatom 31:28.

– Upali smo u naviku u kojoj gubimo utakmice i iz toga se moramo izvući. U svakom susretu idem na pobjedu i to moram prebaciti na svoje igračice. Prve pratiteljice pobjegle su nam na 4 boda, do kraja ima dosta i idemo vidjeti što se iz svega može izvući – izjavio je nakon susreta trener 1234 Virovitice Franjo Meter.

lavice veljaca 2021 20

Lavice i u sljedećem kolu igraju na domaćem u kojem će ugostiti Sesvete.

1234 Virovitica: Martina Majkovčan, Marija Devald, Jelena Pratljačić, Lukrecija Veršec, Tea Strusa 1, Nadia Dujmović, Klara Crnoja, Nina Milovanović 4, Marija Medved, Ana Blažev 1, Karla Tumpić, Nika Deskar 7, Ivana Kirin 5, Viktorija Šestak 6, Laura Oršulić 4, Nea Kovač, trener: Franjo Meter

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”620717″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content