Mališani u Milanovcu uskoro će se igrati na novom, modernom dječjem igralištu

Nakon što je gradonačelnik Ivica Kirin krajem prosinca prošle godine potpisao ugovor o izgradnji i opremanju dječjeg igrališta u Milanovcu s tvrtkom Niveto d.o.o. iz Zagreba, danas, 16. veljače, izvođač radova uveden je u posao. Sastanak s predstavnikom tvrtke Niveto Ivanom Nikšićem, održao je Dinko Rujer, viši savjetnik za komunalno gospodarstvo.

Grad Virovitica će novo dječje igralište u tom prigradskom naselju napraviti putem projekta koji je prijavio na natječaj Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“. Mališani u Milanovcu će tako dobiti nova igrala koja će zamijeniti stara, već dotrajala na postojećem igralištu. Na površini će biti postavljena antitraumatska gumena podloga, a od igrala tamo će se nalaziti panel za igru, ljuljačke, viseći vrtuljak, klackalice, njihalice, kombinirana igrala…

Inače, u Virovitici postoji 27 dječjih igrališta pri čemu ih je deset izgrađeno i uređeno u posljednje tri godine. Plan je grada sva dječja igrališta urediti, opremiti te zamijeniti dotrajale sprave novima. (virovitica.hr; fotografija: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content