MINUS 22 U VARAŽDINU Koke “iskljucale” Lavice s čak 47 zgoditaka, povratnica Mioč – Cabadaj najefikasnija u teškom porazu

1234 Virovitica upisala je i 15. ovosezonski poraz. Varaždinska Koka uvjerljivo je slavila na domaćem terenu u susretu 16. kola 1. HRL za žene s čak 22 pogotka razlike.

Nika Deskar otvorila je susret svojim pogotkom za 0:1, a to je ujedno bila i jedina prednost virovitičkih predstavnica na današnjem susretu. Iako su Lavice sredinom tjedna odigrale susret osmine završnice kupa u Osijeku pa se samim time osjetio umor, ipak se očekivalo malo više.

Što se tiče same utakmice, ona je bila riješena u prvih 15 minuta kada su domaće rukometašice stvorile zalihu od sedam pogodaka prednosti. Da je bilo više koncentracije u posljednjim minutama, kada su Lavice primile čak 10, a postigle samo dva pogotka, rezultat bi bio prihvatljiviji. Završilo je 47:25.

Najefikasnija u redovima 1234 Virovitice bila je povratnica nakon ozljede Tena Mioč – Cabadaj sa pet, a odmah uz nju bila je Ivana Kirin s četiri postignuta pogotka. Vratarke Majkovčan i Devald u 60 minuta kombinirano su upisale i više nego skromnih šest obrana.

1234 Virovitica: Martina Majkovčan 2+0, Marija Devald 4+0, Elena Bardić, Lukrecia Veršec 4, Tea Strusa, Nadia Dujmović 1, Klara Crnoja, Nina Milovanović 3, Marija Medved 2, Ana Blažev, Lea Zupčić 1, Nika Deskar 3, Ivana Kirin 4, Viktorija Šestak 1, Laura Oršulić 1, Tena Mioč – Cabadaj 5, trener: Franjo Meter.

Novi susret na rasporedu je 3. ožujka kada će u “Brlićima” gostovati Dalmatinka.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content