Našički vatrogasci ponovno pomažu na petrinjskom području: Sanirali vodocrpilište, a usput prevezli donaciju našičke obitelji petrinjskoj

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, s ekipom od tri člana i jednim vatrogasnim vozilom, ponovno su se uputili u pomoći stanovnicima na području Banovine.
Ovaj put radili su na vodocrpilištu u selu Pecki, gdje su demontirali agregat za struju i popratne instalacije, te sve izvukli iz ruševne zgrade i osigurali na vozilu.

Kako se prije odlaska vatrogasaca javila našička obitelj koja je željela donirati građevinski materijal za stradalo područje, a nije imala prijevoz, pripadnici vatrogasne postrojbe su i tu “uskočili” te donaciju prevezli i isporučili obitelji kojoj je namijenjena.

Iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice ističu svoju daljnju raspoloživost u pružanju potpore i pomoći svim hitnim službama i volonterima koji su na terenu u Sisačko–moslavačkoj županiji. Dodaju i kako se u Centralnoj bazi operacija državnih interventnih službi Petrinja, nalazi dvoje njihovih članova koji rade i djeluju u Državnoj intervencijskoj postrojbi Civilne zaštite Osijek.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content