Neizmjerna sreća u obitelji Baltić: Na svijet došle Ana, Klara i Lucija, prve trojke u općini Suhopolje

Ana, Klara i Lucija imena su tri djevojčice koje su donijele neizmjernu radost obitelji Baltić, majki Josipi i ocu Tomi iz općine Suhopolje. Trogodišnji sin Marko i šestogodišnja kćer Magdalena odjednom su dobili još tri sestrice i to su prve trojke rođene u općini Suhopolje.

Tim povodom nove je sumještanke posjetio načelnik Siniša Horvat koji je ovom prigodom odlučio darovati najmlađe sumještanke s godišnjom zalihom pelena. Uz prigodni paket, Općina Suhopolje je izdvojila još 6.000 kuna jednokratne novčane pomoći, odnosno po 2.000 kuna za svako novorođenče koje, sukladno Odluci Općinskog vijeća dobije svako rođeno dijete u općini Suhopolje.

Poklon Opcine Suhopolje0

-Iznimna mi je čast i posebno zadovoljstvo u ovakvim lijepim trenucima s jednom simboličnom gestom u obliku novčane pomoći i godišnje zalihe pelena koje su trenutno najveći prioritet naših malih sumještanki pripomoći obitelji. Demografske mjere jedna su od okosnica rada na području općine i za sada mogu reći da smo u tome vrlo uspješni. U posljednje tri godine broj novorođenih na području naše općine u velikom je porastu, a u budućem razdoblju svakako planiramo nastaviti s novim mjerama i aktivnostima kako bismo podigli kvalitetu naših najmlađih mještana na još veću razinu – izjavio je načelnik te trojkama poželio sve najbolje, a mami Baltić brz oporavak.

(www.icv.hr, Općina Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content