POVRATAK KUĆI Rasni strijelac Kokoška potpisao za Mikleuš: Presretan sam što ću raditi s Marjanovićem, čovjek zna sve o nogometu

Odlični i već godinama jedan od ponajboljih napadača županijskih travnjaka, Darko Kokoška ove zime ponovno se vratio kući. Nakon epizode u Crncu, Kokoška se vratio u svoj matični Mikleuš kojem će pomoći u borbi za sredinu prvenstvene ljestvice u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

-Presretan sam što sam se nakon dosta godina vratio u svoj matični klub kojem želim pomoći osvojiti što više bodova i popeti se što je moguće više na prvenstvenoj ljestvici. Hvala Crncu na svemu, ali u 2. županijskoj ligi je duplo manje utakmica nego u prvoj, a ja želim igrati što više utakmica s kvalitetnijim momčadima i bit će ovo jedan pravi izazov. S Mikleušom sam se brzo dogovorio, iako je dogovor pao gotovo zadnji dan prijelaznog roka. Drago mi je da momčad vodi ponovno Ivica Marjanović, čovjek koji sve zna o nogometu, a po prirodi je veliki borac i rođeni pobjednik – kaže Kokoška o svom budućem treneru, koji opisom savršeno odgovara i njemu.

Zasigurno će ovaj rasni strijelac puno donijeti svom matičnom klubu jer za njega nema izgubljene lopte, a igrač je koji iz ničega može riješiti utakmicu.

-Uvijek volim reći da predaje nikad nema, tako igram cijeli život i odnosim se prema sportu. Vjerujem u svoju novu momčad i zapravo jedva čekam da se priključim treninzima, osjećaj je odličan, kod kuće sam i uvjeren sam da ću se odmah uklopiti u momčad i igru – zaključio je Kokoška.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content