TRANSFER ZONA U Suhopolje se vratili Marko Čolić i Gabrijel Palčić, novo lice u Borovi Drago Kozlinger

Zimski prijelazni rok puno je skromniji od ljetnog, ali i zimi ima zanimljivih transfera. U posljednjih desetak dana u redove četvrtoligaša Suhopolja došla su dva igrača, Gabrijel Palčić (20) i Marko Čolić (31).

Palčić je došao iz županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja, gdje je proveo dvije sezone. Inače, Gabrijel je prve nogometne korake napravio u Suhopolju, a dugi niz godina igrao je u mlađim uzrastima Virovitice.

Marko Čolić se vratio iz Rezovca u svoj matični klub Suhopolje, za kojeg je igrao u nekoliko navrata. U svojoj nogometnoj karijeri iskusni Čolić dosad se okušao u još nekoliko sredina, od kojih svakako treba istaknuti Pitomaču, Lukač 05 i Bratstvo iz Gornjeg Bazja.

Županijski prvoligaš Borova također se pojačala s dva igrača. U Borovu je došao Drago Kozlinger (26), koji je jesenas igrao za Bratstvo iz Gornjeg Bazja, a prije tog za Omladinac iz Korije i Lukač 05, te dojučerašnji junior Rezovca Renato Dorić.

Redove vodeće momčadi 3. županijske nogometne lige Istok (Krčevine iz Čađavačkog Luga) pojačao je donedavni igrač županijskog prvoligaša sladojevačke Slavonije Marko Novaković.

Županijskom drugoligašu Dinamu iz Josipova pristupili su Dario Sopjanac iz sopjanskog Podravca i Ivan Šimić iz Grabića.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content