1. HRL SJEVER U izjednačenoj utakmici rukometaši Viro Virovitice poraženi od Ivanića

Nakon domaće pobjede u susretu sa zagrebačkim Medveščakom rukometaši Viro Virovitice u 19. kolu 1. hrvatske lige Sjever odlično su ušli u susret s Ivanićem.

Punih 54 minute vodila se borba za svaku loptu i svaki šut. Momčadi su se izmjenjivale u prednosti s tim da niti jedna nije bila više od dva zgoditka u “pozitivi”. Rukometaši Viro Virovitice pokazali su zube četvrtoplasiranoj ekipi lige. Na početku 56. minute gosti iz Ivanića vode 26:22, domaći rukometaši se niti u tim trenucima ne predaju, u nešto više od jedne minute postižu dva zgoditka i odlaze ponovno na zaostatak od dva pogotka. U tim trenucima imali su tri prilike doći na zaostatak od jednog zgoditka, ali ih nisu iskoristili, napadači nisu materijalizirali obrane Karla Štimca i promašaje gostujućih igrača. Bodovi putuju u Ivanić Grad, momčad Ivanića pobijedila je rezultatom 27:25.

-Odigrali smo najbolju utakmicu u ovom prvenstvu. Na kraju s nekoliko naših pogrešaka i sudačkih previda ostali smo bez bodova. Idemo dalje i u idućim susretima, bacat ćemo se na glavu kako bi došli do bodova – na kraju je prokomentirao trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

Viro Virovitica: Karlo Štimac, Dino Meter, Antonio Pavić, Vladimir Flanjak 5, Tim Čevelak, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović, Mateo Drinovac 4, Mateo Brašnić Ferreira 5 (1), Ivan Vrbančić, Deni Vilček, Dominik Sabo 3, Marko Đeri, Matko Crljenić 3, Toni Smutni i Dubravko Benko 5 (1). Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content