1. ŽNL Čačinačka Mladost zaustavila nalet Podravca, Ević i Sloga vratili se na pobjedničke staze

Natjecanje u 1. županijskoj nogometnoj ligi proteklog je vikenda nastavljeno utakmicama 18. prvenstvenog kola.

Vodeća Sloga iz Zdenaca na svom travnjaku došla je do minimalne pobjede nad Gradinom. Jedini zgoditak postigao je Davor Jozić u 43. minuti.

Drugoplasirana Graničar Bušetina pobijedila je Voćin na “njegovom” terenu u Ćeralijama 2:1. Gosti su već u 15. minuti vodili 2:0 zgodicima Janka Brlasa i Matea Fučkara. Od 13. minute Voćin je igrao s igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona teren morao napustiti najiskusniji igrač Ivica Gusić. Konačni rezultat postavio je Franjo Perić u 89. minuti susreta.

Bratstvo iz Gornjeg Bazja bilo je izuzetno efikasno na gostovanju kod Dinama u Četekovcu. Momčad sa Školskog vrta pobijedila je 6:1. Tri zgoditka za goste postigao je najbolji igrač utakmice Dino Milinović, a po jednom su domaću mrežu pogodili Luka Vinovrški iz kaznenog udarca te Dejan Mioljević i Leo Jelovečki iz igre. Strijelac za domaće bio je Matej Dorinka. Od 64. minute Bratstvo je igralo s deset igrača jer je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti Mateo Pšihistal.

Mladost je u Čačincima zaustavila nalet Podravca iz Sopja pobijedivši ga 3:2. Zgoditke za Mladost su postigli Ivan Ugarković, Dario Periša i Matej Šimek, dok je domaću mrežu dva puta pogodio iskusni Zdenko Lončarek.

Rezovac je s 2:0 pobijedio Mladost 1930. na njezinom terenu u Čađavici. Prvi pogodak postigao je Dario Kovačević u 55. minuti iz kaznenog udaraca, a drugi Stjepan Iharoš u 79. minuti iz igre. Najbolji u gostujućim redovima bio je Mateo Tomić.

Slavonija je u Sladojevcima bila bolja od Mladosti iz Miljevaca 3:1. Dva zgoditka za Slavoniju postigao je prekaljeni Igor Dunković, a jednom je strijelac bio Patrik Fotez. Jedini zgoditak za Miljevčane dao je Alen Keler.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content