1. ŽNL Derbi kola u Sopju: Veliko slavlje Podravca, zdenačka Sloga upisala prvi ovosezonski poraz

Sloga iz Zdenaca vodeća je momčad 1. županijske nogometne lige, a do 17. kola bila je bez poraza. Prvi poraz je doživjela jučer (nedjelja) na gostovanju u Sopju od domaćeg Podravca 2:1.

Jesenas u Zdencima Podravac je bio nadomak uspjeha, Sloga je izvukla remi u posljednjim trenucima susreta, a ovog puta im to nije uspjelo. U borbenoj utakmici, u kojoj su obje momčadi imale svoje prilike, prvi dio je završio bez zgoditaka.

Nakon jedanaest minuta drugog dijela iskusni Antonio Babec je svladao gostujućeg vratara Petra Kratzla i na najbolji mogući način debitirao za momčad Marija Tole. Na 2:0 domaću prednost povećao je Tomislav Sopjanac u 80. minuti susreta.

m IMG 6030

Zgoditak za vodeću momčad lige postigao je Dario Stjepić. Do kraja su gosti krenuli na “sve ili ništa”, ne bi li izjednačili, ali više nisu uspjeli svladati domaćeg čuvara mreže Kristijana Dumenčića.

-S dva pojačanja postali smo puno jača momčad i došli do pobjede nad dosad neporaženim liderom. Slogi želim uspjeh u borbi za naslov prvaka – zadovoljan nakon utakmice bio je trener domaćih Mario Tolo.

m IMG 5991

-Momčad sam preuzeo dva dana prije početka ligaškog natjecanja. U prvom kolu smo došli do pobjede u Čačincima, međutim ovdje u Sopju smo poraženi. Domaćin ima jaku momčad, koja zaslužuje puno bolje mjesto na tablici. Vjerujem da ćemo do kraja ostati na prvoj poziciji – rezimirao je trener Sloge Ivica Ević.

Podravac Sopje – Sloga Zdenci 2:1
Igrač utakmice: Tomislav Sopjanac

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”624082″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content