1. ŽNL U nemogućim vremenskim uvjetima Borova i Gradina završili susret netaknutih mreža

Jesenas u 1. kolu 1. županijske nogometne lige Gradina je, na svom terenu, u pravoj golijadi pobijedila Borovu 4:3. U prvom proljetnom kolu u Borovi su ove dvije momčadi podijelile bodove u susretu koji je završio netaknutih mreža.

Vrijeme koje je proteklih dana bilo odlično za nogomet, naglo se pogoršalo pred početak utakmice ovih dviju ekipa, kao i preostalih susreta 1. ŽNL. Hladan vjetar i gusta kiša onemogućavali su igračima uobičajenu kontrolu lopte i pas igru. Teren je bio blatnjav i natopljen vodom. U tim okolnostima se nije mogla očekivati atraktivna igra.

IMG 3748 Custom

Lopta se veći dio susreta nalazila na sredini terena. Prilika za zgoditke bilo je na kapaljku. Možemo izdvojiti po jednu sa svake strane. U 25. minuti gostujući dalekometni bombarder Saša Ivošević odlično je uputio loptu iz slobodnog udarca s dvadesetak metara, ali je domaći čuvar mreže Josip Vuzem bio siguran. S druge strane u 63. minuti pokretljivi Ivan Jugović je sam izbio pred gostujućeg vratara Sašu Horvata, koji je uspješno intervenirao i spriječio vodstvo domaćih.

IMG 3759 Custom

Što je vrijeme odmicalo teren je bio sve teži za igru pa se rezultat do kraja nije promijenio.
Da su bili drugačije vremenske prilike sigurno bi bilo zgoditaka i puno sadržajnije igre.

-Čestitam dvadeset dvojici igrača koji su bili na terenu jer su svi zaslužili naslov igrača utakmice. Izdržali su do kraja po nemogućim uvjetima – nakon izlaska s terena rekao nam je trener Borove Mile Grdić.

IMG 3762 Custom

-Utakmica je završila najrealnijim rezultatom. Obje momčadi su imale po jednu pravu priliku, tako da je ovo najpravedniji ishod – dometnuo je trener Gradine Marijan Puškarić.

Borova – Gradina 0:0

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content