2. ŽNL ZAPAD Kombinacija Rajnović – Iličić nanijela favoriziranoj Bilogori treći ovosezonski poraz

Zanimljivo je bilo i u ostalim susretima 13. kola 2. županijske nogometne lige Zapad.

Drugoplasirana Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice, koja je gostovala kod Dinama u Kapela Dvoru, nakon kiksa Podgorja u Lukaču, imala je priliku približiti se lideru na samo bod zaostatka. Trener Dinama Andrejas Černeli cijeli tjedan mučio se s pronalaženjem vratara. Na kraju je između vratnica stao najiskusniji igrač Marko Lacko. Domaćin je u susret ušao vrlo žestoko. U 27. minuti nakon prekršaja nad Stjepanom Rajnovićem dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad, koji je realizirao Mirko Iličić. Sedam minuta kasnije Josip Čoklo poravnao je iz slobodnog udarca. U samom finišu susreta riješeno je pitanje pobjednika. Devet minuta prije kraja Stjepan Rajnović doveo je Dinamo ponovno u prednost. U 83. minuti zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti gostujući igrač Marko Korenički, a u 86. minuti svojim drugim zgoditkom Mirko Iličić postavio je konačnih 3:1 za Dinamo.

-Ozbiljno smo se pripremali za ovu utakmicu, iako nismo očekivali pobjedu. Bilogora ima jaku momčad i mjesto joj je u samom vrhu, a nama se isplatio dosadašnji trud tijekom treninga. Očekujem da nastavimo s uspjesima i u idućem kolu u Vukosavljevici – zadovoljan nakon utakmice bio je domaći trener Andrejas Černeli.

U Rušanima su domaći Napredak i Croatia iz Grabrovnice remizirali rezultatom 1:1. Mario Jozić doveo je Napredak u prednost, a dvije minute prije kraja na 1:1 poravnao je Kristijan Lončarić.

Kladare su na svom terenu pobijedile Mladost iz Vukosavljevice 3:1. Dva zgoditka za Kladare postigao je Manuel Radelić, a jednog Boran Markovinović. Strijelac za Mladost bio je Valentino Cik. Očito se igralo vrlo korektno jer na utakmici nije pokazan niti jedan karton.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content