3. HNL SJEVER Najteže ovosezonsko gostovanje Papuka, Majdenić: U Ždralove idemo otvorenog garda

U 16. prvenstvenom kolu 3. HNL Sjever nogometaši orahovačkog Papuka će na gostovanje u Ždralove gdje ih čeka lider prvenstva, domaća Mladost.

Osokoljeni velikom pobjedom protiv Virovitice na svom terenu, Orahovčani idu hrabro i kod lidera, a potvrdio je to i trener Martin Majdenić.

-Pripremali smo se cijeli tjedan za tu utakmicu, Mladost je drugačiji protivnik od Virovitice i ono što je najvažnije prvi je na ljestvici i juri to prvo mjesto i iznimno su jaki. No, mi idemo otvorenog garda, idemo se tamo nadigravati i idemo pobijediti. Vjerujem u ove dečke da mogu polučiti jako dobar rezultat i zato treba samo hrabro – rekao je Majdenić.

Na put Orahovčani idu bez Marina Vratkovića zbog trećeg žutog kartona dobivenog protiv Virovitice te ozlijeđenih Marina Zdelara i Matka Špoljarića.

Papuk je petoplasirana momčad prvenstva i na svom kontu uoči 16. kola ima 23 boda, osam manje od vodećih Ždralova. Imaju i Orahovčani svoje “aseve” kojih bi se domaći itekako trebali pribojavati, a jedan od njih je definitivno Matija Matoković, drugi strijelac prvenstva s dosad postignutih devet pogodaka.

Subotnji susret u Ždralovima na stadionu Brdo igra se u 15:30 sati.

(www.icv.hr, vg, ts, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content