4. LIGA BJ-KC-VT Suhopolje teško stradalo u Čazmi, Grofovi se vraćaju s pet pogodaka u mreži

Nogometaši Suhopolja upisali su težak poraz u susretu 17. kola 4. lige BJ-KC-VT u kojemu su gostovali u Čazmi. Utakmica između ova dva suparnika, barem prema stanju na tablici, trebala je biti puno neizvjesnija budući da su suhopoljski predstavnici u njega ušli s dva boda prednosti ispred današnjeg protivnika. Ipak, ispostavilo se da ova subota nije bila najbolji dan za Grofove koji se kući vraćaju s pet pogodaka u mreži.

Iako rezultat sugerira da su domaćini u potpunosti nadigrali “žuto – zelene”, stvarno stanje na terenu nije bilo takvo. Nekoliko individualnih pogrešaka u Filipovićevoj momčadi i fantastični vratar Čazme zaslužni su za ovaj rezultat.

– Ovaj poraz neće biti toliko tragičan ukoliko iz njega izvučemo pouke, individualne greške dovele su do nekih pogodaka za koje se teško može pripremati. Njihov vratar fantastično je intervenirao u nekoliko navrata, a da smo u određenim situacijama reagirali na malo drugačiji način, rezultat bi zasigurno bio povoljniji. Pokušat ćemo se što bolje pripremiti za sljedeći tjedan i susret protiv Mladosti na domaćem terenu te se nadamo boljem rezultatu nego ovom danas – izjavio je nakon susreta trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Čazma – Suhopolje 5:0

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content