COCA COLA CUP U VIROVITICI: NK Virovitica i Sveti Spas plasirali se na županijsku završnicu

U nedjelju 28. ožujka na nogometnom terenu sportskog centra TVIN u Virovitici održan je kvalifikacijski turnir Coca Cola cupa u nogometu, koji se igara u sklopu Plazma sportskih igara mladih. Sve natjecatelje na početku su pozdravili Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma sportskih igara mladih i Tihana Butorac, voditeljica odnosa s javnošću Plazma sportskih igara mladih u ime organizatora, te Igor Andrović Virovitičko – podravski župan u ime domaćina, u čijoj pratnji je bio njegov zamjenik Marijo Klement.

-Nakon ovog kvalifikacijskog turnira, u svibnju smo u Virovitici domaćini županijske završnice Coca cola cupa i Turneje radosti, koja se također organizira u sklopu Plazma sportskih igara mladih – tom prilikom naglasio župan Igor Andrović.

Kvalifikacijski turnir u Virovitici odigran je u dvije uzrasne kategorije, igrači rođeni 2003. godine i mlađi te igrači rođeni 2006. godine i mlađi. Turnir je odigran jednostrukim liga sustavom. Nakon zanimljivih i uzbudljivih susreta u kategoriji igrača rođenih 2003. godine i mlađih pobijedila je ekipa Sveti Spas, dok je u kategoriji igrača rođenih 2006. godine i mlađih najbolja bila NK “Virovitica”. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”624945″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content