Danijel Spajić u Slatini predstavio kandidaturu za župana Virovitičko-podravske županije

Saborski zastupnik i predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Virovitičko-podravske županije Daniel Spajić predstavio je u Slatini svoju kandidaturu za župana Virovitičko-podravske županije. Podržali su ga potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina, šef Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica i drugi saborski zastupnici.

Škoro je predstavio Danijela Spajića kao kandidata za virovitičko-podravskog župana.

– On će biti naš kandidat za župana s punim pravom, jer sve što je do sada napravio, napravio je svojim rukama, napravio je svojim znanjem i svojom pameću. Uvjeren sam da bi najmanje deset puta bolje vodio ovu županiju nego bilo tko drugi. Jedan je od naših najboljih saborskih zastupnika, govori iz srca, govori iskreno, nema straha i siguran sam da će na sljedećim izborima napraviti, ali isključivo uz vašu pomoć, dobar rezultat i pokrenuti promjene koje su ovdje nužne – rekao je Škoro.

IMG 5787

Danijel Spajić je poručio kako je svjestan situacije u kojoj se županija nalazi i koliko će odricanja i rada biti potrebno za izvlačenje iz te situacije.

– Naša pitoma i bogata Slavonija, a u koju spada i Virovitičko-podravska županija nekada je bilo mjesto gdje se dolazilo iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine, jer se smatralo najboljim za život. I sam dolazim iz takve obitelji, jer mi je djed tu doselio 1964. godine. Međutim, danas svjedočimo kao nikada prije kako se odavde odlazi, županija trenutno nema vise od 70.000 stanovnika što je 14.000 tisuća manje od popisa iz 2011. godine – istaknuo je Spajić te dodao:

– Najjače oružje koje može imati pojedinac u svakoj demokratskoj državi je olovka, to je jedina situacija u kojoj nemate strah vi koji potpisujete, nego ona druga strana koju možete smijeniti, iskoristite tu priliku i mijenjajte situaciju zbog svoje djece i roditelja, braće i sestara, a i vas samih – zaključio je Spajić.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content