GRADSKO VIJEĆE SLATINE Vlado Majhen u drugom pokušaju izabran za ravnatelja Zavičajnog muzeja Slatina

Jučer (ponedjeljak) je u Hrvatskom domu održana 25. redovna sjednica Gradskog vijeća Slatine.

Nakon ustanovljenja kvoruma i odavanja počasti nedavno preminuloj Slatinčanki Jadranki Srdoč Felbar minutom tišine, vijećnici su razmatrali 22 točke Dnevnog reda, koje su većinskim izglasavanjem usvojene.

Pod četvrtom točkom, Razmatranje informacije o stanju sigurnosti na području grada Slatine, izvještaj o sigurnosti podnio je načelnik Policijske postaje Slatina Krunoslav Sertić, ocijenivši ga zadovoljavajućim.

Dvadeset i prva točka Dnevnog reda bila je Donošenje rješenja o imenovanju ravnatelja Zavičajnog muzeja Slatina. Za novog ravnatelja Zavičajnog muzeja Slatina, u drugom pokušaju, imenovan je Vlado Majhen sa 8 vijećničkih glasova za i 7 suzdržanih (8 za: Kluba HDZ-HLSS i nezavisni Ilija Nikolić, suzdržani: 4 SDP i 3 nezavisna lista Daria Vrbaslije.

Zadnju točku Dnevnog reda, Pitanja i prijedlozi, predsjednici klubova vijećnika iskoristili su za oproštaj od kolega i šire javnosti, jer je ova, 25. redovna sjednica bila posljednja u ovom sazivu Gradskog vijeća, iako je ostavljena mogućnost za sazivanje još jedne, vanredne sjednice prije raspuštanja Gradskog vijeća uoči nadolazećih lokalnih izbora.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content