GRADSKO VIJEĆE SLATINE Vlado Majhen u drugom pokušaju izabran za ravnatelja Zavičajnog muzeja Slatina

Jučer (ponedjeljak) je u Hrvatskom domu održana 25. redovna sjednica Gradskog vijeća Slatine.

Nakon ustanovljenja kvoruma i odavanja počasti nedavno preminuloj Slatinčanki Jadranki Srdoč Felbar minutom tišine, vijećnici su razmatrali 22 točke Dnevnog reda, koje su većinskim izglasavanjem usvojene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Pod četvrtom točkom, Razmatranje informacije o stanju sigurnosti na području grada Slatine, izvještaj o sigurnosti podnio je načelnik Policijske postaje Slatina Krunoslav Sertić, ocijenivši ga zadovoljavajućim.

Dvadeset i prva točka Dnevnog reda bila je Donošenje rješenja o imenovanju ravnatelja Zavičajnog muzeja Slatina. Za novog ravnatelja Zavičajnog muzeja Slatina, u drugom pokušaju, imenovan je Vlado Majhen sa 8 vijećničkih glasova za i 7 suzdržanih (8 za: Kluba HDZ-HLSS i nezavisni Ilija Nikolić, suzdržani: 4 SDP i 3 nezavisna lista Daria Vrbaslije.

Zadnju točku Dnevnog reda, Pitanja i prijedlozi, predsjednici klubova vijećnika iskoristili su za oproštaj od kolega i šire javnosti, jer je ova, 25. redovna sjednica bila posljednja u ovom sazivu Gradskog vijeća, iako je ostavljena mogućnost za sazivanje još jedne, vanredne sjednice prije raspuštanja Gradskog vijeća uoči nadolazećih lokalnih izbora.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)