Održana godišnja skupština Oldtimer kluba Virovitica: Evo što je u planu u 2021. godini

U petak, 19. ožujka, održana je godišnja izvještajna skupština Oldtimer kluba Virovitica.

Na samom početku tajnik Ivan Đurđević pozdravio je nazočne članove koji su na skupštinu pristigli uz pridržavanje epidemioloških mjera, dok je predsjednik kluba Tomislav Maloča podnio izvješće o radu u 2020. godini. Osvrnuo se na sve susrete u kojima su sudjelovali, kao i na humanitarni rad u proteklom razdoblju stavljajući akcent na brzom reagiranju u situaciji kada je to bilo najpotrebnije, a to je da su odmah dan nakon potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji reagirali kao klub i uputili humanitarnu pomoć prikupljenu od građana Virovitice te nastavili i dalje humanitarno djelovati.

U 2021. godini plan je apliciranje na nekoliko projekata i organizacija izložbe povodom otvorenja sezone (2. svibnja). U planu je još i organizacija izložbe i defilea starodobnih vozila povodom Dana grada Virovitice u kolovozu te u rujnu rally vožnja Virovitičko-podravskom županijom. Tu su i nezaobilazni oldtimer susreti diljem Hrvatske koje klub i njegovi članovi namjeravaju posjetiti i izložiti svoja starodobna vozila. U 2020. kupljeno je sredstvima kluba i kombi vozilo iz 1975. godine koje se trenutno uređuje i za koje se nadaju da će biti spremno za sezonu.

Oldtimer 1

Podršku im je došao dati i gradonačelnik Ivica Kirin koji je istaknuo važnost ovakvog kluba za grad Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju jer je očuvanje starodobnih vozila vrlo važno. Time se čuva “povijest na kotačima” i svakog od nas vraća u djetinjstvo i mladost jer su sva ta vozila stara trideset i više godina i na taj način izvrsno se stapaju s bogatom poviješću grada Virovitice i s našim obnovljenim dvorcima, kurijama i ostalim lokalitetima.

Oldtimer klub Virovitica, zaključio je Kirin, uvijek može računati na pomoć i podršku Grada Virovitice.

(www.icv.hr, tm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content