Općina Đurđenovac isplaćuje Uskrsnice svim umirovljenicima s područja općine

Načelnik općine Đurđenovac Hrvoje Topalović donio je odluku o isplati Uskrsnice za sve umirovljenike s područja općine u iznosu od 100 kuna, a za tu namjenu u proračunu je osigurano 170 tisuća kuna. Iz Općine obavještavaju umirovljenike kako će podjela Uskrsnice biti vršena prema slijedećem rasporedu:

  • U utorak i srijedu u Đurđenovcu i Krčevini od 8 do 13 sati i to u prostoru Vijećnice općine, potom u Beljevini u utorak od 13h do 15h u prostoru DVD-a
  • Uumirovljenici Bokšić Luga svoje će Uskrsnice moći podići u srijedu od 13 do 15 sati u društvenom domu, a mjesta Bokšić također u lokalnom društvenom dom i to u četvrtak od 8 do deset sati.
  • Umirovljenici s područja mjesta Šaptinovci Uskrsnicu će moći podići u domu DVD-a u četvrtak od 10 do 12 sati, za mjesta Klokočevci i Lipine podjela je organizirana također u četvrtak od 12 do 14 sati u društvenom domu Klokočevci, a za Pribiševce je rezerviran petak, a satnica je o 8 do 10 sati.
  • Za mjesta Našičko Novo Selo, Gabrilovac i Ličko Novo Selo Uskrsnice će biti dostupne u društvenom domu Našičkog Novog sela u petak od 10 do 12 sati, a umirovljenici Sušina i Teodorovca svoje će Uskrsnice moći podići također u petak od 12 do 14 sati u društvenom domu Sušine.

Iz općine naglašavaju kako je pri dolasku obvezno ponijeti osobnu iskaznicu te rješenje ili posljednji odrezak od mirovine. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content