Ove godine novo ruho će dobiti i Zagorska ulica u Virovitici te odvojci ulica Sv. Trojstva, Vinogradski put, Mlinske i Zadnji jarak

Grad Virovitica ove će godine, uz 14 gradskih i prigradskih ulica za koje je raspisan postupak javne nabave, obnoviti još pet ulica i odvojaka. Konkretno, riječ je o:

  • Zagorskoj ulici u Taborištu,
  • Ulici Sv. Trojstva – II. odvojak u Milanovcu,
  • Ulici Vinogradski put – II. odvojak u Milanovcu,
  • Mlinskoj ulici – III. odvojak u Svetom Đurđu te
  • Ulici Zadnji jarak – odvojak u Golom Brdu.

Za navedene ulice također je u tijeku postupak javne nabave te se u narednom periodu očekuje i sam početak radova. Od trenutka potpisivanja ugovora, rok završetka je 120 radnih dana. Procijenjena vrijednost radova je oko 600.000 kuna.

– Zahvaljujem građanima ovim putem na strpljenju. Velika sredstva izdvajali smo za projektnu dokumentaciju za velike projekte: škole, dvorane, bazeni, kao i završetak sanacije onih cesta čija se obnova sufinancira EU ili nacionalnim sredstvima, odnosno onih koje su prošle na natječajima te su se u skladu s time morali ispoštovati rokovi. Sada na red dolaze gradske i prigradske ceste i očekujem da ćemo, unatoč opterećenosti građevinske operative, planirane rekonstrukcije i sanacije u zadanim rokovima privesti kraju – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content