POTPISAN UGOVOR Novi nogostupi u ulicama Sajmište i Marka Oreškovića u Koriji, rekonstrukcija nogostupa u Ulici Ivana Zajca

Kao što je i najavljeno, Grad Virovitica nakon velikih projekata kreće u obnovu cesta i nogostupa. Gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je danas (ponedjeljak) s Cestama d.d. Bjelovar Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i izgradnji nogostupa na području grada Virovitice.

Konkretno, riječ je o izgradnji nogostupa u Ulici Sajmište u Virovitici i Marka Oreškovića u Koriji te sanaciji nogostupa u Ulici Ivana Zajca u Virovitici.

Nogostup u Ulici Sajmište gradit će se od kraja postojećeg nogostupa uz Kaufland do spoja s postojećim nogostupom u Ulici Ivana Gundulića u dužini od 320 metara. U Ulici Ivana Zajca predviđena je rekonstrukcija nogostupa od Vinkovačke ulice do Ulice Vatroslava Lisinskog u dužini od 580 metara, dok će se u Ulici Marka Oreškovića nogostup graditi od Nazorove ceste do parkirališta ispred Područne škole u Koriji u dužini 170 metara. Vrijednost radova je 622.865 kuna.

Inače, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima započeo je obilazak cesta po mjesnim odborima. Cilj je utvrditi stanje gradskih cesta i nogostupa, odnosno potrebne radove, kako bi se napravio financijski plan uređenja za sljedeće 4 godine.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content