Savjet mladih i djelatnici VPŽ nastavljaju tradiciju prikupljanja potrepština za socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“

U Velikom predblagdanskom tjednu u Gradskom društvu Crvenog križa u Virovitici nastoje razveseliti sve potrebite na području županije, a u tome im je pomogao i Savjet mladih Virovitičko-podravske županije.

Povodom velikog kršćanskog blagdana Uskrsa nastavili su tradiciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“.

– U ovom tjednu ćemo razveseliti 170 korisnika Socijalne samoposluge. Zahvaljujući, između ostalih, i županijskom Savjetu mladih koji već tradicionalno organiziraju humanitarnu akciju uoči blagdana, a evo sada povodom Uskrsa – izjavila je tom prilikom ravnateljica GDCK-a Željka Grahovac.

Prikupljene namirnice i higijenske potrepštine predala je predsjednica Savjeta mladih Virovitičko podravske županije Melita Ilakovac.

– Organizirali smo akciju kao i svake godine gdje su sudjelovali članovi Savjeta mladih VPŽ, zaposlenici Virovitičko-podravske županije i svih županjskih institucija, te je svatko dobrovoljno i koliko može sudjelovao da se naravno razvesele oni najpotrebitiji posebice za vrijeme blagdana – rekla je Ilakovac.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content