SEHA Gazprom liga: Mogu li Gromovi s Krndije zaustaviti jaki Motor iz Zaporožja?

Završetkom natjecanja u grupnoj fazi EHF Europa lige rukometaši našičkog NEXE-a odigrat će susret 3. kola regionalne SEHA Gazprom lige. U subotu, 6. ožujka u 20 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole “Kralja Tomislava” u Našicama gostuje ukrajinski Motor iz Zaporožja.

U dosadašnjem dijelu natjecanja NEXE je na svom terenu pobijedio Vojvodinu i izgubio na gostovanju od Vardara u Skopju. Motor je na svom terenu pobijedio Vojvodinu i Vardar. UZ SEHA Gazprom ligu, Motor se uspješno natječe i u EHF Ligi prvaka, gdje je nakon grupne faze zauzeo peto mjesto sa sedam pobjeda i isto toliko poraza.

-Motor je momčad koja ima sve, brzinu, snagu i tehniku. Uspješno nastupaju u Ligi prvaka. Pred nama je čvrsta utakmica. Moji igrači moraju na terenu ispuniti ono što se dogovorimo i smanjiti svoje pogreške. Ako šezdeset minuta budemo “u igri” pokušat ćemo pobijediti – utakmicu je najavio trener NEXE-a Branko Tamše.

-Trebamo provesti sve trenerove planove na terenu i nadati se dobrom rezultatu – o subotnjem susretu je rekao Gianfranco Pribetić.

(www.icv.hr, mš, rknexe.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content