Uskrsna priča u Virovitici: Mnoštvo ukrasa i boja osmijehe mami i malima i velikima

Topao proljetan dan i mnoštvo uskrsnih ukrasa Virovitici su danas dali poseban blagdanski “štih”. Ovogodišnji ukrasi stvaraju posebnu Uskrsnu priču koja se proteže kroz cijeli grad. Od Šetališta Edite Schubert pa sve do Malog parka, brojne su lokacije koje mame poglede i zovu na fotografiranje.

– Vjerujemo da će svatko pronaći neki zanimljiv detalj za sebe, a sigurni smo da će ih djeca imati i više. Nastojali smo da ove godine, i zbog pandemije i cijele situacije, sukladno mjerama, građani ipak uspiju uživati u šetnji i kroz šarenilo i veselje dobiti onaj pravi doživljaj Uskrsa – istaknula je zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac.

vtc uskrs 2021 2

Dio ukrasa nastao je izvrsnom suradnjom Grada Virovitice, Kreativne udruge Unikat i škola. Profesori i učenici Tehničke i Industrijsko-obrtničke škole su od drveta napravili skulpture i prirodne ukrase koji su svoje mjesto našli na Šetnici, u Malom parku i drugim lokacijama u centru Virovitice. Vrijedne ruke kreativaca od njih su stvorile zasebnu priču koju svatko treba istražiti. Zavirite u našu fotogaleriju.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”624700″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content