VIDEO Ovo je dokaz koliko Englezi podcjenjuju Dinamo: Jedva da su i pitali o njemu

Na presici Tottenhama pred utakmicu s Dinamom koja je na rasporedu danas od 21 sat, Jose Mourinho je čekao gotovo 13 minuta da bi se netko sjetio postaviti pitanje o Dinamu.

Naime, do tada su ga ispitivali o Arsenalu, Crystal Palaceu, ma skoro da su ga pitali što će kuhati za ručak, ali o Dinamu ni riječi. Pa kad je čuo prvo pitanje o Modrima, zahvalio se tri puta jer je rekao kako je zbog toga tu, a nitko ga o tome ne pita. Već to je dokaz koliko je Dinamo podcijenjen u ovome susretu, osobito ako uzmemo u obzir da su pitanja o Zagrepčanima postavili hrvatski novinari, piše Večernji.hr.

– Hvala vam na pitanju. Okupili smo se zbog te utakmice, a nitko ju do sada nije spomenuo. Mislim da u ovoj fazi natjecanja nema loših momčadi, mislim da ne možemo govoriti o ‘underdogovima’. Ta priča jednostavno ne drži vodu. Tako da, što se mene tiče, Dinamo nije underdog. Oni su jako dobra momčad koja se dobro brani, odlični su u kontrama, dobri su i tehnički i fizički, imaju iskustvo… Nije im prvi put da igraju Europu, imaju internacionalne igrače. Ovo je veliki korak u usporedbi s ostalim utakmicama u Europi koje smo do sada igrali. Ostale momčadi u Europi su bile potpuno drugačiji nivo nego Dinamo – rekao je.

Odgovorio je potom i misli li da Dinamovi igrači mogu igrati u Premiershipu.

– Imaju dobre igrače i mislim da bi njihovi agenti bili sretni kada bih rekao da mogu igrati u Premiershipu i koristili bi moje riječi da ih prodaju, tako da to neću napraviti – rekao je uz osmijeh Posebni.

– Lo Celso još nije spreman, a osim njega i Rondona svi su na raspolaganju. Imamo široku klupu, no neću izvesti istu momčad kao protiv Crystal Palacea – završio je Mou.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content