Virovitičke katoličke škole donirale socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” namirnicama i higijenskim potrepštinama

Djelotvornu kršćansku ljubav iskazale su u ovo korizmeno vrijeme i dvije virovitičke katoličke škole: Katolička osnovna škola i Katolička klasična gimnazija čiji su se učenici i djelatnici i ovaj put radosno odazvali sakupljanju namirnica i higijenskih potrepština za potrebe korisnika Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

Prilikom predaje namirnica iz virovitičkih katoličkih škola, ravnateljica Marijana Novak Stanić izjavila je kako je Korizma vrijeme u kojem smo pozvani činiti djela milosrđa i kršćanske ljubavi više nego inače, a vlastito odricanje od sitnih radosti ili omiljene hrane potiče nas da imamo više suosjećanja prema potrebitima kojima je odricanje svakodnevni način života.

Ravnatelji, učenici i djelatnici katoličkih škola poželjeli su svim korisnicima, volonterima i djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Virovitica sretan i blagoslovljen Uskrs.

GDCK Virovitica od srca se zahvaljuje ravnateljima, učenicima i roditeljima na prikupljenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za potrebe korisnika Socijalne samoposluge.

(GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content