1. ŽNL Derbi kola, a možda i odluka o naslovu prvaka: U Zdencima igraju vodeća Sloga i drugoplasirana Graničar Bušetina

U nedjelju, 25. travnja u 17 sati igraju se utakmice 22. kola 1. županijske nogometne lige.

U Zdencima vodeća Sloga dočekuje drugoplasiranu Graničar Bušetinu. Jesenas je Sloga u Bušetini bila izuzetno uvjerljiva. U 30 minuta postigla je čak četiri zgoditka i osvojila tri vrijedna boda kojima se učvrstila na prvoj poziciji na tablici, koju drži i danas s devet bodova prednosti. Oba stratega, Ivica Ević i Samuel Spudić nemaju problema s kartonima te mogu računati na sve svoje igrače. Domaći bi pobjedom gotovo osigurali naslov prvaka, dok bi gostujuća pobjeda produžila neizvjesnost u borbi za naslov.

Podravac je na svom stadionu Luka u Sopju domaćin Rezovcu. Domaći trener Mario Tolo ne može računati na svog imenjaka Matića, dok u gostujućim redovima neće biti Darija Kovačevića. Očekuje se uzbudljiva i neizvjesna utakmica.

Mladost je u Čačincima favorit u ogledu s Ćeralijama i sve osim domaće pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Desetkovana Gradina dočekuje Mikleuš. Zbog kartona u domaćem sastavu neće biti četvorice prvotimaca: Zvonimira Juhasa, Saše Ivoševića, Saše Horvata i Vladimira Puškarića, tako da će domaći trener Marijan Puškarić momčad morati popuniti s juniorima. Gosti će ih svojim iskusnim sastavom pokušati iznenaditi.

Borova povratkom Darka Obžetića igra sve bolje. Međutim u nedjeljnom domaćem susretu s Mladosti iz Miljevaca Obžetić zbog tri žuta kartona ponovno neće biti u sastavu, tako da će trener Mile Grdić morati pronaći drugo rješenje za vrh napada.

Domaća utakmica Mladosti 1930. iz Čađavice sa Slavonijom iz Sladojevaca, koja se zbog radova na nogometnom kompleksu u Čađavici igra u Miljevcima, jedna je od posljednjih prilika za priključak s ostalim momčadima u borbi za opstanak u ligi. Trener Mladosti Robert Đurina zbog crvenog kartona ne može računati na Tomislava Ribića.

Voćin u kompletnom sastavu na “svom” terenu u Ćeralijama ugošćuje Dinamo iz obližnjeg Četekovca. Domaći su favoriti, ali u susjedskim utakmicama rezultat je uvijek neizvjestan.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content