2. ŽNL ZAPAD Derbi kola u Svetom Đurađu, Podgorje u sjajnoj prilici pobjeći Bilogori na šest bodova prednosti

U nedjelju, 18. travnja u 17 sati igraju se sve utakmice 16. kola 2. županijske nogometne lige Zapad.

Vodeće Podgorje gostuje kod Croatije u Grabrovnici. Pobjedom bi se odvojilo na šest bodova prednosti ispred drugoplasirane Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice, koja je u ovom kolu slobodna.

Milanovački Sokol je papirnati favorit u domaćem susretu s Napretkom iz Rušana. Domaći igrači se ne smiju opustiti jer su Rušanci u prošla dva kola pokazali da se mogu suprotstaviti svim ekipama u ligi.

Neizvjesno bi trebalo biti u Svetom Đurađu, gdje istoimeni domaćin igra s odličnim Dinamom iz Kapele Dvora. Gosti su u proljetnom dijelu sezone upisali remi i tri pobjede.

Drava je u Terezinom Polju domaćin Kladarama. Obje momčadi u ovom ogledu računaju na osvajanje bodova. Zbivanja na terenu će pokazati čije nade su imale bolji temelj.

Mladost iz Vukosavljevice u dosadašnjem proljetnom dijelu natjecanja osvojila je samo jedan bod. Sigurno će u nedjelju željeti doći do prve pobjede, ali će se morati jako potruditi. U goste im dolazi Lukač 05 koji sada ima moćnu momčad, a vodi ga Miroslav Čor, koji je protekle godine vodio Mladost pa domaće igrače poznaje “u dušu”.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content