2. ŽNL ZAPAD Topić, Škvarić i Pakšec srušili Sokole, hat-trick Mirka Iličića u laganom obračunu Dinama s Kladarama

U 17. kolu 2. županijske nogometne lige Zapad gosti i domaćini su u pet susreta ravnomjerno podijelili bodove. Jedino je derbi između Podgorja i Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice završio bez zgoditaka i pobjednika, dok u ostalim utakmicama imamo po dvije pobjede domaćina i gostiju.

Susret u Rušanima između Napretka i Svetog Đurađa završen je već u 31. minuti jer je domaća momčad ostala s premalim brojem igrača. U tom trenutku gosti su već vodili 6:0. Po dva zgoditka su postigli Dalibor Ladović i Hrvoje Reider, a po jednom su se u strijelce upisali Marino Grizelj i Josip Điketa.

Drugi virovitički klub, milanovački Sokol, poražen je na gostovanju kod Lukača 05 rezultatom 5:3. Gosti su tri puta uspjeli sustizati domaću minimalnu prednost, ali su se na kraju Lukačani uspjeli odvojiti na dva zgoditka prednosti i doći do pobjede. Po dva pogotka za domaću momčad postigli su Tomislav Škvarić i Ivan Topić, a jednom je mrežu pogodio Domagoj Pakšec. Strijelci za goste bili su Tin Szabo, Mihael Bistrović i Ivan Biondić. Na samom kraju utakmice, zbog drugog žutog kartona, igru je morao napustiti domaći napadač Tomislav Škvarić.

-Mi se i dalje grčevito borimo za opstanak u ligi i zadovoljni smo svakim osvojenim bodom – rekao nam je trener Lukača 05 Miroslav Čor, i dalje neporažene momčadi u proljetnom dijelu prvenstva.

Drava iz Terezinog Polja je minimalno 1:0 pobijedila na gostovanju u Grabrovnici domaću Croatiju. Jedini zgoditak postigao je Antonio Paulović u 51. minuti susreta.

Dinamo iz Kapele Dvora je na svom terenu došao do lagane 4:0 pobjede nad Kladarama. Hat-trick je postigao Mirko Iličić, a imao je prilika za još barem tri pogotka, dok se jednom u strijelce upisao Kristijan Blažeković.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rajnović)

[g-gallery gid=”628420″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content