3. ŽNL Praznik nogometa u Sedlarici: Ako pobijedimo Branu, sljedećih nekoliko dana proglasit ćemo neradnima

Nakon produžene zimske stanke na terene se vraćaju i županijski trećeligaši.

3. ŽNL Zapad

U skupini Zapad već u prvom proljetnom kolu očekuje nas derbi između dva vodeća sastava. Aršanj će na domaćem terenu u Sedlarici ugostiti Branu iz Bačevca, trenutno prvoplasiranu momčad lige. Domaćin zaostaje dva boda i pobjeda u ovom susretu donosi mu prvo mjesto na tablici. Na službenoj facebook stranici Nogometnog kluba Aršanj jučer (petak) je osvanula i šaljiva najava derbija, koja najbolje pokazuje koliko ova utakmica znači domaćoj momčadi.

-U Sedlarici se dugo vremena nije čekao neki događaj kao što se čeka sutrašnja utakmica. Napetost u zraku može se rezati nožem. U slučaju pobjede, sljedećih nekoliko dana proglasit će se neradnima – između ostalog, stoji u objavi.

Bit će to ujedno i jedini susret ove skupine koji će se odigrati u subotu, dok će se preostali dvoboji odigrati dan kasnije (nedjelja) u dopodnevnom terminu.

Stara Brezovica, koja s treće pozicije također cilja na naslov, gostovat će kod Sloge u Dugom Selu. Iako su domaćini posljednji na ljestvici sa svega tri osvojena boda, nekoliko pojačanja koja su pristigla u klub, od kojih je najzvučnije ime Igora Praje, neće biti tako lak protivnik kao što je to bilo u prvom dijelu natjecanja.

U preostalim susretima Slaven iz Detkovca dočekuje Otrovanec, dok će dinjevački Podravec u Grabrovnici ugostiti Turnašicu.

8. kolo:

Aršanj : Brana, subota, 10. travnja od 16:30 sati (Sedlarica)

Podravec : Turnašica, nedjelja, 11. travnja od 10 sati (Grabrovnica)

Sloga : St. Brezovica, nedjelja, 11. travnja od 10 sati (Dugo Selo)

Slaven : Otrovanec, nedjelja, 11. travnja od 10 sati (Detkovac)

3. ŽNL Istok

U skupini Istok situacija je malo jasnija. Vodeća momčad lige, Krčevina, stvorila je solidnu bodovnu zalihu pred nastavak sezone. U jesenskom dijelu upisali su svih šest pobjeda i maksimalnih 18 bodova, što je sedam više od prvog pratitelja.

Upravo će Krčevina otvoriti proljetno natjecanje sa Vaškom u Čađavačkom Lugu, Grabić će ugostiti posljednje Meljane, dok će se, barem na papiru, najzanimljivija utakmica igrati u Novakima gdje Slavonac dočekuje Orešac.

8. kolo:

Krčevina : Vaška, subota, 10. travnja od 16:30 sati (Čađavački Lug)

Grabić : Meljani, nedjelja, 11. travnja od 10 sati (Grabić)

Slavonac : Orešac, nedjelja, 11. travnja od 10 sati (Novaki)

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, NK Aršanj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content