4. LIGA BJ-KC-VT Babić, Plavšić i Jakupec za novu uvjerljivu pobjedu Pitomače u Velikom Trojstvu

Na krilima visoke domaće pobjede protiv Garića, momčad stratega Ivana Presečana otputovala je na gostovanje ligaškom fenjerašu, Bilogorcu u Veliko Trojstvo.

Domaćin je upisao u dosadašnjem dijelu prvenstva samo četiri boda, ali Pitomačani od prve minute kreću s ciljem da dođu do nove pobjede s kojom bi se učvrstili u gornjem domu ligaške ljestvice.

Momčad s Gmanja nije se baš snašla na “malom” terenu, a nije im u prilog išla ni gruba igra domaće momčadi kojoj je glavni sudac Mario Vecko podijelio četiri žuta kartona. Teško je bilo razviti igru kakvu inače “njeguju”. Imali su svoje prilike, ali lopta nije htjela u gol. Na prvi pogodak čekalo se do 68. minute susreta, kad je domaću mrežu načeo Matej Babić.

Taj pogodak kao da je dao vjetar u leđa Presečanovoj momčadi, koja je u nastavku drugog dijela postigla još tri zgoditka, a sva tri pala su u posljednjih pet minuta susreta. Prvo je u 85. minuti pogodio Nikola Plavšić i tako okončao svoj golgeterski post. Treći pogodak postigao je domaći igrač Šimun Stančin, koji je matirao svog vratara i time definitivno riješio pitanje pobjednika. “Točku na i” novog trijumfa Pitomače stavio je svojim pogotkom u 90. minuti Karlo Jakupec.

-Pobjeda je tu, to je ono najbitnije iz ovog susreta. Nije bilo lako, ali bili smo strpljivi, čekali svoje prave prigode i na kraju se isplatilo – kratko je prokomentirao strateg Pitomače.

Pitomača je i dalje šestoplasirana momčad lige, a koprivnička Tehnika sada joj bježi samo bod.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content