Doznajte poredak nogometnih klubova u 3. HNL Sjever i 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica

3. HNL SJEVER

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 19. kola 3. HNL Sjever, a polovičan uspjeh ostvarili su predstavnici s područja Virovitičko-podravske županije.

Porazom u Cvetkovcu Virovitica je ostala na 10. mjestu s dosad osvojenih 20 bodova. Iza Virovitice samo su Graničar iz Đurđevca i Podravac iz Virja.

Orahovački Papuk pobjedom protiv Đurđevčana skočio je na peto mjesto s 28 bodova, koliko ima i šestoplasirana Podravina iz Ludbrega.

Do doigravanja su ostala još samo tri kola. Viroviticu očekuju dva uzastopna domaća susreta s Podravcem i Radnikom te jedno teško gostovanje u Ždralovima kod trenutno vodeće Mladosti, glavnog favorita za naslov prvaka.

S druge strane, Orahovčani idu na dva uzastopna gostovanja u Križevce i Ludbreg, a posljednje kolo prije doigravanja na svom travnjaku dočekuju Bjelovar.

Razlika između vodeće Mladosti i četvrtoplasiranog Poleta je “samo” šest bodova.

Izrezak1

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Od svih četvrtoligaša s područja naše županije najbolje je plasirana Pitomača. Za četvrtoplasiranim predavačkim Dinamom, kod kojeg putuju ovog vikenda, zaostaju samo četiri boda, odnosno pet za kloštranskom Mladosti.

Suhopolje je na osmom mjestu s 26 bodova. S novom pobjedom u Drnju, a u slučaju poraza Garića protiv Tehnike, Grofovi se mogu popeti za jedno mjesto na ligaškoj ljestvici.

Slatinčani su na 11. mjestu s dosad osvojenim 21 bodom, koliko ima i legradski Graničar, a samo bod bježe Daruvaru. Pemperovoj momčadi treba samo jedna pobjeda za iskorak prema sredini, a bolje prilike od domaćeg susreta s pretposljednjom Zdenkom gotovo da i nema.

Vrlo uzbudljivu bitku za naslov vode Bilogora iz Grubišnog Polja i Ferdinandovac. Ovaj dvojac ima identičnu gol razliku (+32), a vodeća Bilogora u kojoj igraju bivši igrači Virovitice Tomislav Blažević i Sandi Kovač, bolja je za bod.

3. HNL Sjever 1

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content