Europarlamentarac Ressler i župan Andrović u posjeti Sopju: Općinsko vijeće održalo posljednju sjednicu u ovome sazivu

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler, s virovitičko-podravskim županom Igorom Androvićem i njegovim zamjenikom Marijom Klementom, jučer (srijeda) je prije odlaska u Čačince i Orahovicu posjetio Općinu Sopje gdje ga je dočekao načelnik Berislav Androš i njegov zamjenik Željko Janečić.

Tom je prigodom načelnik Androš upoznao europskog parlamentarca Resslera s projektima koje je Općina Sopje provela u protekle četiri godine, o projektima koji tek dolaze, te o strategiji razvoja općine Sopje.

– Podršku mojoj kandidaturi za novi mandat načelnika Općine Sopje danas je dao i naš europarlamentarac i dragi prijatelj Karlo Ressler. Upoznao sam ga s našim dosadašnjim projektima za koje smo povukli sredstva putem EU fondova, ali i budućem razdoblju u kojem planiramo još veće investicije koje život znače za našu općinu – izjavio je načelnik Androš te dodao kako će Općina Sopje preko Resslera imati podršku i u Bruxellesu.

170665912 10221459388986656 1942331036861347396 n
Foto: Općina Sopje

Istog dana, navečer, je održana posljednja sjednica Općinskog vijeća u ovom sazivu kojoj je predsjedao predsjednik vijeća Siniša Hrgović. Sve točke Dnevnog reda su jednoglasno usvojene, među kojima i Odluka o osnivanju trgovačkog društva za izgradnju i održavanje elektroničke komunikacijske mreže i druge povezane opreme. Nakon održane sjednice, predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović raspustio je ovaj saziv vijeća te se pozdravio s vijećnicima.

– S ovom sjenicom završili smo rad Općinskog vijeća u ovom mandatu. Uskoro će lokalni izbori, neki će ponovo biti u vijeću, neki ne, o tome će odlučivati mještani općine Sopje. U ovom sazivu smo odradili puno dobrih stvari, a nadam se da će tako biti i u sljedećem. Iskoristio bih ovu priliku i sve vas vijećnike pozdravio i zahvalio vam se na konstruktivnim raspravama – rekao je Hrgović.

(www.icv.hr, adf; Foto: Općina Sopje)

viber slika 2021 04 08 08 14 00 1
Foto: Općina Sopje

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content