Grafiti Becker u Virovitici otvaraju 12. MBE Centar u Hrvatskoj

U Virovitici će se otvoriti 12. MBE Centar u Hrvatskoj. Novi MBE franšizer u Virovitici je Igor Tomljanović i njegovi Grafiti Becker.

– Građani i poduzetnici Virovitice uskoro dobijaju mjesto na kojem će imati kvalitetne usluge slanja i primanja pošiljaka, profesionalnog pakiranja, brzog tiska i grafike, registracije poslovne adrese i virtualnog ureda, najma sandućića, te mikrologistike i fulfillmenta – objavili su danas iz Mail Boxes Etc. Hrvatska.

Riječ je o sustavu koji u preko 2500 poslovnica širom svijeta, nudi svojim klijentima usluge dodane vrijednosti koje im omogućuju učinkovitije poslovanje. Glavni klijenti MBE poslovnica su mikro i mala poduzeća, te samostalni profesionalci, kojima MBE može preuzeti kompletnu brigu oko poslova logistike. Glavne usluge koje takvi klijenti koriste su registracija adrese i najam poštanskih sandučića, prijem pošte i pošiljaka, prikup, slanje te preusmjeravanje pošiljaka, usluge grafičkog dizajna i tiska te web dizajn i video produkcija. Srednjim i velikim poduzećima MBE uglavnom pomaže poboljšati procese paketne dostave, posebnih pakiranja i mikrologistike.

– Sasvim je svejedno ako ste roditelj koji šalje paket sinu u Irsku ili ste prodali nešto putem oglasnika i trebate to poslati u Split – vašu pošiljku donesite u najbliži MBE Centar i sve ostalo prepustite nama. Dostava paketa i pošiljaka ono je u čemu smo najbolji. Ne brinite ni o dostavi ni o pakiranju – sve to možete prepustiti nama, vi samo donesite predmet ili paket koji želite poslati a mi ćemo ga pakirati profesionalno, koristeći materijale i metode koje osiguravaju da vaš paket dođe na odredište neoštećen.

Foto: Facebook, Mail Boxes Etc. Hrvatska

Ako vaša firma treba kontinuirano slanje paketa kupcima, sasvim je svejedno šaljete li uzorak maslinovog ulja na natjecanje u Italiju ili imate web shop koji treba dostavu paketa – obratite se najbližem MBE Centru kako bi vam napravili ponudu po mjeri.

Trebate li složiti poklon pakete i poslati ih poslovnim partnerima – MBE vam može dati kompletnu uslugu, od preuzimanja sastojaka, preko pakiranja do dostave na željene adrese – kažu iz MBE-a

(www.icv.hr, Facebook, mbe.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content