HDZ-ov kandidat Hrvoje Miler predao potpise za kandidaturu za načelnika općine Špišić Bukovica

Kao načelnik općine Špišić Bukovice u dva dosadašnja mandata, Hrvoje Miler 20. travnja predao je Općinskom izbornom povjerenstvu potpise za kandidaturu kao kandidat HDZ-a za načelnika općine.

– Iako je za valjanu kandidaturu potrebno 150 potpisa građana, predao sam 783 potpisa, sakupljenih u samo 2 dana, što je 5 puta više od potrebnih, a što potvrđuje zadovoljstvo provedenim projektima u prošla dva mandata i isto tako želju da se tako i nastavi u trećem mandatu – rekao je Hrvoje Miler.

Isto tako 20. travnja HDZ kao dosadašnja vladajuća stranka je predao valjanu kandidacijsku listu za članove Općinskog vijeća općine Špišić Bukovice za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja.

– U nadi i vjeri da ćemo i dalje predstavljati veliku većinu u Općinskom vijeću, uz mlađu i listu sastavljenu od skoro polovice pripadnica ljepšeg spola, HDZ vjeruje u potporu mještana radi nastavka poboljšanja života na svim područjima i u svim naseljima naše drage općine! Ovom prilikom se želim zahvaliti svima vama koji ste svojim potpisom dali podršku meni i mom timu i što vjerujete da ću ponovno opravdati vaša očekivanja. Jer mi smo tu radi svih Vas! – istaknuo je Miler.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content