Izostat će okršaj “motora” momčadi: Pitomača bez Paradinovića, Garić bez Vaclaveka, Presečan lovi prvu “proljetnu” pobjedu

-Nisam zadovoljan igrom svoje momčadi, moramo još puno toga popraviti – rekao nam je trener Pitomače Ivan Presečan nakon poraza proteklog vikenda u susjedskom derbiju protiv Mladosti u Kloštru Podravskom.

Primili su Pitomačani četiri pogotka u toj utakmici, a tri su bila iz prekida. Upravo se na taj segment igre Presečan bazirao na treninzima ovog tjedna pred susret 18. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica kada na Gmanje stiže Garić iz Garešnice.

U prvom međusobnom susretu odigranom jesenas pobjedu su odnijeli Garešničani rezultatom 3:1, a jedan od tri pogotka upisao je i 38-godišnji Virovitičanin Mihael Kurjančić, koji je u svojoj bogatoj nogometnoj karijeri, između ostalih, igrao i za Pitomaču. Nogometaši Garića proteklog su vikenda “skinuli” na svom travnjaku do te utakmice vodeću Bilogoru iz Grubišnog Polja. Riječ je o iskusnoj momčadi koja puno bolje igra domaće utakmice.

Pitomačani u ovom susretu imaju odličnu priliku sustići goste na ligaškoj ljestvici. Momčad s Gmanja ima 22 boda i na osmom je mjestu, dok im Garić bježi tri boda i nalazi se na šestom mjestu. Pobjeda u ovoj utakmici i jednima i drugima donosi jako puno.

Još jedna dobra vijest za Presečana uoči subotnje utakmice je ta da gosti dolaze u okrnjenom sastavu, a od pet igrača koji nemaju pravo nastupa zbog tri žuta kartona je i iskusni Dragan Vaclavek, poznat po odličnom pogotku Dinamovcima u utakmici Hrvatskog kupa kad je igrao u redovima Virovitice, sada već “davne” 2007. godine. U domaćoj momčadi veliki hendikep, također zbog tri žuta kartona, predstavlja neigranje Valentina Paradinovića, jednog od nositelja igre pitomačke momčadi.

Ostaje nam vidjeti može li se Presečanova momčad “probuditi” nakon dva uzastopna poraza i upisati prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone. Utakmica je na rasporedu u subotu, 3. travnja, u 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content