JUNIORI Devet pogodaka u dvoboju između Omladinca i Svetog Đurađa, Zrinski i Slavonija izjednačeni na vrhu istočne skupine

JUNIORI VT-PT A

Čak 22 pogotka pala su u tri susreta 11. kola juniorske lige na području od Virovitice do Pitomače, a njih devet viđeno je u Koriji gdje je domaći Omladinac dočekao Sveti Đurađ. Gosti su nakon prvog poluvremena imali uvjerljivu prednost od 4:1, a na kraju utakmice razlika je bila samo jedan pogodak. Momčad iz Đurađa odnijela je bodove rezultatom 5:4.

Sedam nogometaša Sokola suprotstavilo se u subotu Graničar Okrugljači. Domaća momčad solidno im je parirala s obzirom na četiri igrača manje, no gosti ipak osvajaju tri boda pobjedom 5:2.

U posljednjem susretu kola Gradina se lako obračunala sa Podgorjem. Trećeplasirana momčad ostvarila je uvjerljivu pobjedu rezultatom 5:1 čime se bodovno izjednačila s Bratstvom na drugom mjestu, ali uz utakmicu više.

11. kolo:

Sokol Milanovac – Graničar Bušetina 2:5

Podgorje – Gradina 1:5

Omladinac Korija – Sveti Đurađ 4:5

VIR PIT A

JUNIORI SLA-ORA A

Nešto manje efikasno kolo odigrano je na slatinskom i orahovačkom području. Vodeći Zrinski iz Nove Bukovice ostvario je pobjedu u novom susretu, a isto je za rukom pošlo Slavoniji koja je u izravnom dvoboju za drugo mjesto slavila protiv Voćina.

Mladost iz Čačinaca je u derbiju donjeg djela tablice slavila protiv Dinama iz Četekovca, Papuk je bio uvjerljiv u Čađavici, dok je miljevačka Mladost minimalno svladala Ćeralije.

11. kolo:

Dinamo Četekovac – Mladost Čačinci 2:5

Mladost Miljevci – Ćeralije 1:0

Zrinski Nova Bukovica – Sloga Zdenci 3:0

Mladost 1930. Čađavica – Papuk Orahovica 0:5

Voćin – Slavonija Sladojevci 0:2

SLA ORA B

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content